English

O agenciji

   vremevodevarstvo okoljapodnebne spremembepotresizrak
ARSO

O spletnih straneh www.arso.gov.si

vsebina:


Namen spletnih strani

Spletno mesto je osnovno spletno mesto Agencije RS za okolje, katerega namen je omogočiti širši javnosti, da prejme v najkrajšem času kar največ podatkov. Zato so strani oblikovane enostavno, pregledno in po zgledu najširše uveljavljenih standardov ter s čim manj grafičnih dodatkov, tako da je dostop možen tudi v zelo slabih infrastrukturnih razmerah.

Tehnične značilnosti strani

Spletne strani ARSO so optimizirane za brskalnike, ki podpirajo css2 (Internet Explorer 5, Netscape 6 ali novejši), zaslonsko ločljivostjo 1024x768 ter 32 bitno barvno globino. Poskrbljeno je, da so podatki z naših spletnih strani dostopni tudi uporabnikom z drugačno programsko in strojno opremo, vendar v nekaterih primerih izgled ni več ustrezen.

Izjava o začasnosti podatkov

S ciljem, da javnosti omogočimo podatke v čim krajšem času, je večina sprotnih okoljskih podatkov izmerjena z avtomatskimi in drugimi metodami, katerih točnost in natančnost je potrjena šele naknadno. Ti podatki se lahko po opravljenih kontrolnih postopkih kasneje spremenijo.

Odgovornost ARSO

Vse informacije in gradiva na www.arso.gov.si so informativne narave. Trudimo se za najboljše možno delovanje spletišča, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo www.arso.gov.si na lastno odgovornost. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na naši spletni strani, in skrbimo za njihovo pravilnost, popolnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi nemožnosti uporabe ali uporabe morebitnih napačnih ali pomanjkljivih informacij, ki bi se znašle na naši spletni strani. Če nas boste opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti.

Vsebina strani je informativnega značaja, zato ARSO ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh.

Uporabniku priporočamo, da v primeru sprejemanja pomembne ali celo nepopravljive odločitve na podlagi podatkov, ki so objavljeni na naših straneh, preveri podatke pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Izdelki, storitve in vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, so na voljo 'kot videno' in se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Ikona aplikacije Embalaža je prevzeta s spletne strani https://www.flaticon.com/.

Zasebnost uporabnikov spletnega mesta

Za potrebe statistične analize in za raziskavo morebitnih poskusov kaznivih dejanj zbiramo podatke o načinu in tehničnih značilnostih dostopov po spletnih naslovih. Drugih podatkov, zlasti osebnih podatkov ne zbiramo in ne beležimo. Izjavljamo, da na naših spletnih straneh ni vsebine, ki bi povzročila kakršen koli poseg v uporabnikov računalniški sistem, kot je na primer podeljevanje piškotkov (cookies).

Varnost spletnega mesta

Vsebina, ki jo objavljamo, ni zaupne narave in je nevtralna v smislu moralnih, verskih ali kakršnih koli drugih zadržkov, zato ne uporabljamo posebnih oz. varnih načinov dostopa za zavarovanje zasebnosti na komunikacijskih poteh med strežnikom in uporabniki.

Z vsem svojim razpoložljivim znanjem, skrbnostjo in razpoložljivimi sredstvi skrbimo za varnost spletnega mesta in uporabnikov.

Uradni spletni naslov Agencije

E-naslov: gp.arso@gov.si

Kontakt

Agencija RS za okolje
Vojkova 1b
1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: +386 (0)1 4784 000
gp.arso@gov.si

Izpostavljene vsebine

Novice
Katalog informacij javnega značaja
Razpisi
Javna naznanila
Izjava o dostopnosti

 

Okoljski znaki
EU sofinancira
Laboratorij
Knjižnica
Uradne ure
Kje smo

Povezave

Vlada Republike Slovenije
Ministrstva
Vladne službe
Državni zbor
E-uprava
© Agencija Republike Slovenije za okolje
Omejitev odgovornosti
O spletnih straneh ARSO